Logo Som Diverses

Candidatura a la Junta de Govern del COTS Valencia 2021

QUI SOM

SOM DIVERSES combina l’experiència amb l’energia i la il·lusió de persones joves d’impulsar la professió cap al futur.

Inés Gutiérrez

Inés Gutiérrez

“Sabeu què em passa? que quan em presente sempre dic que sóc Treballadora Social. M’agrada molt atendre i acompañar a persones, intentar millorar les seues vides i realitzar accions que ens moguen i aportar un xicotet esforç per aconseguir societats més justes.”

Presentació

Inés Gutiérrez Presentació

Curriculum

Curriculum Inés Gutiérrez

Eva Reina

“Per a mi el Treball Social és una forma de ser persona, de creure en el canvi, dacceptar la diferència, d’apoderar les personas i les comunitats, d’ésser i estar en relació amb la resta, i sobretot de creure que les coses poden millorar per a totes les persones, en tots els llocs del món

Presentació

Eva Reina Presentación

Curriculum

Curriculum Eva Reina

Ana Selva

Ana Selva

Crec que ser TS és una forma de ser i veure el món: amb una mirada feminista transversal, tenint en compte totes les facetes de les persones i les comunitats per aprofitar les seues fortaleses i, amb compromís i estima, fer les coses un poc millor.

Presentació

Ana Selva Presentación

Curriculum

Curriculum Ana Selva

Ferran Senent

Ferran Senent

“Jo no seria qui sóc sense l’enorme motivació que el treball social va generar en la meua vida. El privilegi d’acompanyar a persones, famílies i grups cap a un horitzó millor ha estat la millor satisfacció i el millor ensenyament que mai no haguera pogut imaginar allà pel 1987”

Presentació

Ferran Senent Presentación

Curriculum

Curriculum Ferran Senent

Paqui Herrero

Paqui Herrero
“Qué faria jo sense l’absurde i allò fugaç?” es preguntava Frida Khalo. Qué faria jo sense el treball social? Es pregunta la col legiada número 1500. Per a mi el Treball Social, entre altres coses, és l´art d´acompayar a les persones en procesos de canvi, en moments de dificultat i en l´exercici dels nostres drets de ciutadania axí com en la defensa dels drets humans i de la justícia social.

Presentació

Paqui Herrero Presentación

Curriculum

Curriculum Paqui Herrero

Sonia Rubio

Sonia Rubio

Pertany a la primera promoció de grau de la Universitat de València, i a hores d’ara mantinc la mateixa il.lusió i ganes per lluitar contra les desigualtats i transformar la societat des de tots els àmbits. La decisió de formar part d’aquest equip neix per aportar i treballar la perspectiva de gènere en la professió, ja que sense igualtat no hi ha cap oportunitat.

Presentació

Sonia Rubio Presentación

Curriculum

Curriculum Sonia Rubio

Belén Piró

Belén Piró

Per a mi el Treball Social és compromís, conciència col·lectiva, lluita pels drets de la ciutadania, dignitat, justicia social… cóm no va a agradar-me aquesta professió?

Presentació

Belén Piró Presentación

Curriculum

Curriculum Belén Piró

Amparo Felipe

Amparo Felipe

Per a mi, com per a la majoria de vosaltres, el Treball Socil és molt més que una professió, és una forma d’entendre la vida i posicionar-se davant lasocietat”

Presentació

Amparo Felipe Presentación

Curriculum

Curriculum Amparo Felipe

PLA DE TREBALL 2021-2024

SOM DIVERSES, SOM TREBALL SOCIAL. Només des de la diversitat podem aconseguir la igualtat i la justicia social.

Eleccions a la junta del col.legi el 15 d’abril

Per tu i per la teua professió, VOTA!

 

Per a votar per correu hauràs de sol·licitar-ho abans.

Açí tens les instruccions per fer-ho!

DECÀLEG

Transparència, participació, innovació, diversifiació, accessibilitat, foment de bona praxi…

Cartel Candidatura Som Diverses

Participa

El col·legi som tots els professionals del treball social. Col·labora amb les teves idees o propostes i junts aconseguirem un col·legi millor.

Pots omplir el formulari o enviar-nos un correu, la teva aportació ens ajudarà a ser cada vegada més DIVERSES!

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a través d'aquest formulari o enviant-nos un correu a la següent adreça: diversesvalencia@gmail.com

2 + 8 =

Ferran Senent, es el responsable de la recogida y tratamiento de tus datos con la finalidad de gestionar tu consulta. La base jurídica para este tratamiento reside en el consentimiento del interesado, así como en el interés legítimo del responsable. No está previsto ceder tus datos a terceros. Te recordamos que, en cualquier caso, tienes el derecho a acceder, rectificar y suprimir tus datos personales, así como otros derechos, como se explica en nuestra Política de Privacidad.

Share This