Logo Som Diverses

Candidatura a la Junta de Govern del COTS Valencia 2021

DECÀLEG

ELS NOSTRES PRINCIPIS:

Transparència, Participació, Innovació, Diversificació, Accessibilitat, Foment de Bona Praxi, Igualtat de Génere, Servei a la Colegiatura, Compromís Social, i Representació.

Transparència

Accés de les col·legiades i col·legiats a la informació de manera àgil i amb la cautela a la qual ens obliga la Llei de Protecció de Dades.

Participació

La participació és el “cor” del Col·legi És la nostra aportació a la nostra COMUNITAT; institució realment democràtica; estructura que ha de donar forma a aquest “edifici en construcció”.

Innovació

La innovació és clau per a impulsar a la nostra professió cap al futur. Convertint idees i el coneixement en millores per a la professió.

Diversifiació

La DIVERSITAT està en el nostre ADN fundacional. Accions que abasten tot l’ampli ventall d’inquietuds, necessitats, camps d’intervenció, àrees i nivells de participació de la nostra professió.

Accessibilitat

Creant canals que acosten l’activitat del Col·legi a la colegiatura i reduint la distància que ens separa.

Foment de Bona Praxi

La finalitat última de l’existència del Col·legi professional és el seu servei a la ciutadania i aquest comporta vetlar per una bona praxi i un exercici competent de les professionals de treball social.

Igualtat de Génere

És una prioritat i és una base ideològica que com a criteri transversal pot potenciar el desenvolupament d’una institució com el Col·legi Professional.

Servei a la Colegiatura

Perquè el col·legi no pot perdre la seua vocació de servei. La colegiatura reclama la concreció de serveis dels quals puga beneficiar-se.

Compromís Social

Compromís amb la professió i, per tant, amb la lluita per la igualtat i la justícia social.

Representació

Assumir amb responsabilitat i ètica deontològica la representació de les professionals del treball social.

Qui som

SOM DIVERSES combina l’experiència amb l’energia i la il·lusió de persones joves d’impulsar la professió cap al futur.

Eleccions a la junta del col.legi el 15 d’abril

Per tu i per la teua professió, VOTA!

 

Per a votar per correu hauràs de sol·licitar-ho abans.

Açí tens les instruccions per fer-ho!

PLA DE TREBALL 2021-2024

SOM DIVERSES, SOM TREBALL SOCIAL. Només des de la diversitat podem aconseguir la igualtat i la justicia social.

Cartel Candidatura Som Diverses

Participa

El col·legi som tots els professionals del treball social. Col·labora amb les teves idees o propostes i junts aconseguirem un col·legi millor.

Pots omplir el formulari o enviar-nos un correu, la teva aportació ens ajudarà a ser cada vegada més DIVERSES!

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a través d'aquest formulari o enviant-nos un correu a la següent adreça: diversesvalencia@gmail.com

3 + 11 =

Ferran Senent, es el responsable de la recogida y tratamiento de tus datos con la finalidad de gestionar tu consulta. La base jurídica para este tratamiento reside en el consentimiento del interesado, así como en el interés legítimo del responsable. No está previsto ceder tus datos a terceros. Te recordamos que, en cualquier caso, tienes el derecho a acceder, rectificar y suprimir tus datos personales, así como otros derechos, como se explica en nuestra Política de Privacidad.

Share This